We hebben 30 gasten online
Home

124141

Zaterdag 12 april vond de Prima Vista wedstrijd plaats in Heenvliet. De Prima Vista wedstrijd is een wedstrijd waarbij een oefening twee keer voor wordt geturnd en de turnsters en turners deze zo goed mogelijk na moeten doen. Van GV. Holle Mare deed mee met 12 deelnemers.

We begonnen de dag met de jongste meiden. Bente, Michelle en Mayra deden voor het eerst mee met een wedstrijd in deze leeftijdscategorie deden 50 kinderen mee. Dit was dus best spannend allemaal. De meisjes wisten de oefeningen goed te onthouden en deden het harstikke goed. Bij de prijsuitreiking bleek dat Bente een bronzen medaille op mocht halen voor een 8e plaats.

In de volgende leeftijdscategorie deden Senna K, Senna J en Suus mee. Deze meiden hadden vorig jaar ook al mee gedaan en wisten dus al een beetje hoe het ging. Toch was het best spannend want je moest de oefeningen goed onthouden. Suus liet een hele nette brug oefening zien dit is dan ook haar favoriete toestel. Senna J had een goede dag en liet keurige oefeningen zien. Deze twee meiden zijn op een 17e en 19e plek geëindigd. Senna J had een top dag deed de oefeningen heel netjes en was heel erg strak. Tijdens de prijsuitreiking bleek zelfs dat ze de gouden medaille op mocht halen. Wat een top prestatie is.

Zoë is de enige in haarleeftijdscategorie die van onze vereniging mee doet. Ze turnde de oefening heel netjes. Na een mooie mat oefening maakte ze op de brug toch een klein foutje. En dachten we dat de medaille kansen weg gegooid waren. Tijdens de prijsuitreiking bleek tot haar eigen verbazing en die van haar trainster dat ze een gouden medaille op mocht halen. Heel knap.

Linette, Demi, Lia en Britt hadden hun vriendin Zoë net een gouden medaille zien winnen en dat wilde zij ook wel. Vooral op brug turnde de meiden allemaal heel netjes. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Lia een bronzen medaille op mocht halen voor een 6e plaats en Linette een bronzen medaille voor een 4e plaats.

Als laatste mocht Lesley onze enige jongen. Voor hem was het de eerste keer dat hij mee deed, was dus ook best spannend. Hij deed het heel erg goed. Vooral aan de ringen laat Lesley mooie zwaaien zien. Lesley is op een mooie 5e plaats geëindigd.

124142
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen