We hebben 23 gasten online
Home

1533787_302004673282052_2095358303_n  10150614_302102736605579_583696461_n

Afgelopen zondag 30 maart werd in sporthal de Viergang in Pijnacker een springwedstrijd georganiseerd. Op deze wedstrijd wordt er geturnd op lange mat, trampoline en trampoline kast of pegasus.

In de ochtend begonnen Senna K, Michelle, Saskia en Lesley. Ze hadden er veel zin in en deden het heel erg goed. Ze begonnen op de mat waar ze allemaal mooie oefeningen lieten zien. Daarna gingen we naar de trampoline waar hele hoge sprongen werden gesprongen en als laatst trampoline kast wat ook heel goed ging. Met de prijsuitreiking bleek dat Saskia een gouden en bronzen medaille mocht ophalen voor de mat en trampoline en Senna won een bronzen medaille voor trampoline kast.

In de middag deden Mariska, Demi, Linette, Zoƫ en Lia mee. Ook deze meiden begonnen op de mat en waren toch wel een beetje zenuwachtig. Dit was nergens voor nodig. Ze lieten keurige oefeningen zien. Daarna gingen we naar de trampoline. We hebben in de training hard op de salto geoefend. Bij alle meiden is deze gelukt, heel knap! Daarna gingen we naar de trampoline kast wat ook goed ging. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Mariska twee keer zilver won op trampoline kast en op de lange mat. Linette won een bronzen medaille op trampoline kast.

Van de selectie meiden deden Esmee en Jolien mee. De meiden hebben ook erg hun best gedaan en hele mooie sprongen laten zien. Jolien heeft twee zilveren medailles gewonnen op mat en trampoline pegasus. Voor Esmee die in het hoogste niveau mee deed was de concurrentie net iets te sterk. Ze stond net naast het podium op het onderdeel mat.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen