We hebben 22 gasten online
Home

Grote Gymfeest Kom je ook op ons feestje

Aanstaande zaterdag 4 januari zetten wij onze deuren open voor alle kinderen om het Grote Gymfeest mee te vieren! In de Gaffelaar in Zwartewaal (Christinalaan 2) kunnen kinderen kennis maken met de gymsport. Dit initiatief van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) is gratis voor iedereen.

Voor wie en hoe laat?

Het Grote Gymfeest is bedoeld voor iedereen vanaf groep 1 van de basisschool die gymmen leuk vindt of interesse heeft in de gymsport. Je mag ook een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje meenemen. We verdelen het Grote Gymfeest voor de verschillende leeftijdsgroepen:

10.30 – 12.00 uur      jongens en meisjes groep 1, 2 en 3

13.00 – 14.30 uur      jongens en meisjes groep 4, 5 en 6

15.00 – 16.30 uur      jongens en meisjes vanaf groep 7 t/m 18 jaar

Waar?

Onder leiding van onze leiding en vrijwilligers mag jij 1,5 uur lang gymmen op verschillende toestellen in dorpscentrum De Gaffelaar in Zwartewaal (Christinalaan 2). Daarnaast wordt er ook gezorgd voor iets te drinken en een snoepje.

 

Leden en niet-leden zijn allemaal welkom, dus neem je broertjes/zusjes of vriendje/vriendinnetje mee naar dit leuke en sportieve uitje in de Kerstvakantie! Je hoeft je niet aan te melden voor deze dag. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen