We hebben 10 gasten online
Home

Afgelopen zaterdag 10 april waren de Primavista wedstrijden in sporthal de Merel te Rockanje. Bij de Primavista wedstrijden zijn de oefeningen niet bekend voordat de meisjes aan hun wedstrijd beginnen. Er wordt een oefening 2 keer voorgedaan en die moeten de meiden naturnen. Bij deze wedstrijd zijn er 5 toetstellen waar aan geturnd moet worden, lange mat, balk, brug, vloer en de ringen.


Sam ter Weijden mocht de spits afbijten. Sam vond het allemaal erg spannend, vooral bij het eerste toestel de mat. Gelukkig was de oefening niet heel moeilijk en kon Sam een nette mat oefening laten zien. Toen was de spanning er een beetje af en heeft Sam de andere toestellen ook netjes geturnd.  Vooral bij de sprong heeft ze een mooie ophurken en streksprong af laten zien. Bij de andere heeft ze ook netjes geturnd en hoge punten behaald. Dit was helaas net niet genoeg voor een medaille.

In de volgende ronden mochten Anne de Ronde, Floortje de Boer en Nathalie Markus hun oefeningen laten zien. Ook vonden deze meiden het weer spannend wat voor oefeningen ze moesten doen. Deze meiden begonnen bij de brug waar ze allemaal een nette oefening hebben laten zien. Daarna mochten ze naar de balk dit blijft een lastig toestel zeker op de wedstrijden als je een beetje zenuwachtig bent. Gelukkig bleven ze er alle drie netjes opstaan. Verder hebben de meiden het heel goed gedaan. Dit was ook zeker te zien aan de punten. Helaas waren er andere meiden net iets beter.
Pauline Lemmers mocht als laatste haar wedstrijd turnen. 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen