We hebben 10 gasten online
Home

Op zaterdag 20 maart werd de Prima Vista wedstrijd georganiseerd door G.V. Holle Mare in de Gaffelaar te Zwartewaal. De Prima Vista wedstrijd is een wedstrijd waarbij een oefening twee keer voor wordt geturnd en de turnsters en turners deze zo goed mogelijk na moeten doen.  Deze dag verliep uitstekend dankzij de vele vrijwilligers: het bestuur, de ouders en de voorturnsters en -turners. We willen al deze mensen nogmaals bedanken voor hun inzet zonder deze vrijwilligers was het nooit gelukt om de wedstrijd zo goed te laten verlopen.

Voor de turnsters van G.V. Holle Mare verliep deze dag ook fantastisch. Er deden maar liefst 15 meisjes mee van onze kleine vereniging.

De aller jongste meiden begonnen de dag. Voor hun was het een spannende wedstrijd. Voor het eerst moesten ze tegen meiden turnen van andere verenigingen. Senna J, Suus, Jill, Michelle en Senna K deden mee in de jongste categorie. De meiden hadden er veel zin in en deden goed hun best. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Jill het zo goed had gedaan dat ze de gouden medaille op mocht halen. In de uitslag zagen we dat de andere meiden het ook erg goed hadden gedaan.

Daarna waren Zoë en Caitlyn aan de beurt. Deze meiden hadden er ook veel zin in. Vooral de ringen vinden de meiden erg leuk om te doen en scoren hier ook hoge punten mee. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat Zoë een bronzen medaille op mochten halen voor een mooie 6e plaats.

PV2013-1 (2)

Rachel is de enige in haar leeftijdscategorie die mee deed aan de wedstrijd. Rachel heeft super goed haar best gedaan en mooie oefeningen laten zien. Ze was zelf niet helemaal tevreden over haar oefeningen daarom was de verassing ook heel groot dat ze 3e was geworden en een bronzen medaille op mochten halen.

Na de pauze waren Linnete, Demi, Britt en Lia aan de beurt. De meiden hadden alle 4 een super goede dag. Ze turnden alles netjes na wat er werd voor gedaan. Bij Britt lukte zelfs de borstwaartsom aan de brug waar ze vooraf aan de wedstrijd niet veel vertrouwen in had. Hier was ze dan ook heel blij mee. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat er maar liefst 3 meiden een medaille op mochten halen. Linette won de goude medaille! Demi won de bronzen medaille voor de 3e plek en Lia won een bronzen medaille voor een 7e plaats.

Als laatste waren de oudste meiden aan de beurt. Floor, Roxane en Nathalie hadden veel zin in de wedstrijd. Voor Floor en Roxane is het overspreiden over de hoge kast een lastig onderdeel. De meiden besloten om ervoor te gaan en sprongen een perfecte sprong over de kast. Bij het zien van de uitslagen zagen we dat de concurrentie net iets te sterk was voor deze meiden. Natuurlijk hebben ze het super goed gedaan.

We willen alle medaille winaars feliciteren met hun goede prestaties. De andere meiden hebben het ook heel goed gedaan. Al met al was het een gezellig en geslaagde dag.

PV2013-2

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen