We hebben 23 gasten online
Home
collage

Donderdag 4 januari was het dan eindelijk zo ver, de Springdagen in Middelharnis. Om 10 uur stonden we allemaal klaar bij de Gaffelaar. Helaas kregen wij bericht dat de spiegel van de bus eraf was gereden. Dit gebeurde vlak voordat de bus de Hollemarestraat in reed. Wij besloten naar de bus te lopen. Daar kregen wij het slechte nieuws dat de buschauffeur niet verder wilde rijden. Na een uur wachten kwam er eindelijk een andere bus die ons naar Middelharnis bracht. Ondanks deze vertraging was het nog erg gezellig in de bus en hebben veel liedjes gezongen over knakworsten, 4 cilinder koeien, popcorn en over ping en pong.

Toen we eenmaal in Middelharnis aankwamen zijn we snel het zwembad ingedoken en hebben nog heerlijk een uurtje kunnen zwemmen.

Daarna hebben we lekker  patat met kip nuggets of een frikadel gegeten. Helaas was onze mayo en appelmoes gestolen door andere verenigingen. Na het eten was er een demonstratie op de tumblingbaan en trampoline. Van onze vereniging deden Kim, Nina en Casper mee. Ze lieten hele mooie sprongen zien.

Hierna gingen we klimmen en tokkelen. Sommige durfden helemaal naar boven te klimmen. Vooral Linette deed dit erg snel. Ook het tokkelen ging bij sommige erg hard. Lisa knalde zelfs tegen de matten kar aan. Gelukkig kon ze er hard om lachten. Na het klimmen gingen we pijl en boog schieten. Na de uitleg konden de kinderen aan de gang. Michelle bleek een natuur talent te zijn. Ze wist 2 van de 3 pijlen in het midden van het bord te schieten. Hierna stond bowlen op het programma. Na wat opstartproblemen konden we eindelijk beginnen. Lesly en zijn nichtje (Isabel) bleken super talenten te zijn. Ze gooiden de ene na de andere strike of spare.

Als laatste mochten we ons uitleven in de gymzaal. Hier stonden o.a. tumblingbanen, trampolines, trapezes, het leukste onderdeel was toch wel de 4 grote trampolines achter elkaar. De kinderen hebben zich hier lekker uit kunnen leven. Er zijn mooie sprongen gemaakt en nieuwe dingen geleerd. Toen we alle onderdelen hadden gehad en alle spullen bij elkaar pakten, vroeg Jill: ‘’wanneer gaan we eigenlijk turnen?’’ We hebben hier hard omgelachen en uitgelegd dat we dit net hadden gedaan.

Na het springen gingen we omkleden en hoopten op een bus die heel was en ons naar huis kon brengen. Gelukkig bleek dit zo te zijn. Bij het instappen vroeg Senna K zich af hoe we eigenlijk naar huis gingen. We vertelden dat we gingen lopen en keek geschrokken naar ons. We vertelden dat het een grapje was en ze stapten gerust de bus in. In de bus waren er kinderen die erg moe waren maar ook kinderen die nog wel zin hadden om even gezellig te zingen over de knakworsten, popcorn, 4 cilinder koeien, ping en pong en we eindigden natuurlijk met we zijn er bijna!!! We reden Zwartewaal in en kwamen bij de gevreesde bocht. Deze buschauffeur wilde de bocht naar de Hollemarestraat ook niet nemen. Dus zijn we met zijn allen uitgestapt en het laatste stukje gaan lopen. Toen we eenmaal aankwamen bij de Gaffelaar stonden gelukkig alle Papa’s en Mama’s ons op te wachten. Al met al was het een erg gezellige dag met zijn allen.

Meer foto's kunt u hier terugvinden !!

 


 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen