We hebben 26 gasten online
Home

tuco12

Afgelopen zaterdag 24 november was de laatste turncompetitie voor de meisjes van Holle Mare. De turncompetitie bestaat uit 3 wedstrijden waarvan de beste 2 tellen.

Zoë begon om 9 uur met haar wedstrijd en heeft 3 hele goede wedstrijden geturnd.  Na iedere wedstrijd haalde zij haar minder goede puntjes eruit en ging daar kei hard op trainen waardoor het iedere wedstrijd steeds een stukje beter ging. Uiteindelijk is Zoë 10e geworden waar ze heel trots op mag zijn.

 

Daarna waren Linette, Demi, Britt en Lia aan de beurt. Deze meiden hebben 3 keer een super gezellige wedstrijd met elkaar gehad. Ze hebben het ook nog eens heel goed gedaan. Britt die nog niet zo lang bij ons op de gym zit, laat veel vooruitgang zien. De laatste wedstrijd was een hele goede, op brug deed ze voor het eerst een buikdraai, alleen en van de balk deed ze een mooie arabier voor het eerst. Britt is op de 38e plaats geëindigd. Lia die de eerste wedstrijd erg zenuwachtig was heeft bij de laatste twee wedstrijden echt laten zien wat ze kon. Ze is op een mooie 24e plek geëindigd. Demi laat ook veel vooruitgang zien en oefent hard tijdens de trainingen. Eindelijk is de borstwaartsom, buikdraai gelukt aan de brug en tijdens de laatste wedstrijd liet ze voor het eerst ook een handstand doorrol zien op de mat. Uiteindelijk is Demi ook 24e geworden. Linette stond na twee wedstrijden op een medaille plaats. Er was natuurlijk nog een 3e wedstrijd. Ook tijdens deze wedstrijd liet ze weer zien wat ze kon en turnde heel netjes. Na de wedstrijd bleef het spannend tot aan de prijsuitreiking, toen bleek dat Linette 6e was geworden en dus een mooie medaille op mocht halen. Goed gedaan!!!

Als laatste waren Nathalie, Roxane, Anna en Floor aan de beurt. Nathalie en Roxane hebben tijdens de laatste wedstrijd voor het eerst de koprol alleen op de balk gedaan. Ook gaat de sprong steeds beter bij deze meiden. Nathalie is op de 33e plaats geëindigd en Roxane op de 31e plaats. Anna die altijd haar oefeningen goed uitvoert springt eruit met haar mooie loopoverslag op de lange mat en heeft altijd een nette overslag over de kast. Helaas is het net niet goed genoeg om in de prijzen te vallen, ze is geëindigd op de 11e plaats. Floor had een hele goede tweede wedstrijd en bleef voor het eerst op de balk met de koprol. Ze stond na de tweede wedstrijd op een medaille plaats en wist dat ze het nu heel goed moest doen om dit vast te houden. Helaas had ze bij de derde wedstrijd een aantal kleine foutjes gemaakt en is uiteindelijk geëindigd op de 9e plaats geëindigd.

Alle meiden hebben het heel goed gedaan en we hebben met zijn allen 3 hele leuke wedstrijden gehad. Ik wil alle ouders en andere supporters ook bedanken voor hun support tijdens de wedstrijden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen