We hebben 23 gasten online
Home
zomerkamp

Op 7 augustus is het zover. Dan gaan 19 meisjes van de recreatie en de selectie van onze vereniging op Zomerkamp. Samen met hun trainsters Esmee, Yvet en Judith die als tentleiding meegaan, gaan zij er een geweldige week van maken in de bossen van Beekbergen. Een week lang gaan zij spelletjes doen en iedere dag turnen in een turnhal met gave toestellen. Het belooft een erg “smaakvolle” week te worden!!! 

selectie bbq

Afgelopen zondag 26 juni was de afsluiting van het seizoen van de selectiemeisjes van onze vereniging. Eerst zijn de selectiemeisjes en trainsters met z'n allen naar de turnhal in Hellevoetsluis geweest. Voor de allerlaatste keer van dit seizoen hebben zij zich uitgeleefd op onder andere de trampolines en tumblingbaan. Na 2 uur hard trainen was er een barbecue georganiseerd bij de familie Wubben in Tinte. Alle sateetjes, hamburgers en zelfgemaakte shaslicks gingen er goed in, net als de wraps van Elles, de dipsaus van Natalia en de overheerlijke fruitsalade van Jolien. Ook werd de tomatenkas nog even van binnen bekeken en werden de Esmee, Yvet en Judith door de selectiemeisjes verwend met een filmpakket. Na afloop ging iedereen met een zak tomaten en een goed gevoel naar huis. Nu is het tijd om te genieten van een welverdiende vakantie.

 

Afgelopen woensdagochtend werdt een hele andere ochtend voor Saskia van Hulst. Zij gaat ons eind van het seizoen verlaten en daarom namen de dames van de conditiegroep haar een dagje mee op stap.

saskia

 

 


 

In plaats van trainen van het lichaam werden nu de lach spieren getraind !! We begonnen deze dag met een rondvaart in een fluisterboot in Spijkenisse en daarna hebben we met z'n allen heerlijk gegeten.

 

Zaterdag 28 mei was het weer zover, toen deden alle recreatie en selectie meisjes hun uiterste best om zich van hun beste kant te late zien.

En wat hebben we mogen genieten van hun talenten !!!

We hebben dit jaar dan ook weer 3 nieuwe clubkampioenen!!

IMG_2743

Bij de recreatie zijn dat Tess Ter Weijden en Linette Herforth en bij de selectie Jolien de Schrijver.

De uitslagen kunt u terug vinden bij de "downloads" en dan uitslagen- allemaal.

 

 

Zaterdag 28 mei is het weer zover, dan zijn de jaarlijkse wedstrijden er weer voor zowel de recreatie meisjes als de selectie meisjes.

Dit keer zonder de peuters en kleuters maar volgend jaar zijn zij weer van de partij !!

Het programma zal er als volgt uitzien: