We hebben 10 gasten online
Home

gymnast_e0

Op zaterdag 21 april 2012 worden de jaarlijkse Clubkampioenschappen van G.V. Holle Mare Zwartewaal georganiseerd.

Alle recreatie- en selectie turnsters mogen die zaterdag hun beste beentje voorzetten in De Gaffelaar.

Tijdens deze onderlinge krachtmeting strijden ongeveer 45 deelneemsters om zich een jaar lang “Clubkampioen 2012” te noemen.

Het programma start om 13.00 uur met de wedstrijd voor de selectie.

Aansluitend daarop volgt rond 15.30 uur de wedstrijd voor onze recreatieleden.

Alle ouders, grootouders en andere fans zijn van harte welkom om alle deelneemsters aan te moedigen!

Laatst aangepast (zondag, 25 maart 2012 11:11)

 

 regiowedstrijd feb 2012

De afgelopen 2 maanden hebben onze selectie turnsters hun Regiowedstrijden gehad. Tijdens deze wedstrijden strijden de Zwartewaalse turnsters tegen andere meisjes uit de regio Zuid-Holland Zuid. Dit betekent dat er heel veel concurrentie is en dat de juryleden erg streng zijn om te bepalen wie de beste turnster is van Zuid-Holland Zuid.

 

Foto kerstmarkt-toestelfinale2011

Kerstmarkt

Op 9 december werd in Zwartewaal de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd door stichting Zwartewaalse Belangen. Gelukkig hadden de weermannen het deze week helemaal mis en was het vrijdagavond een prachtige avond zonder regen! Om nieuwe leden te werven stond de gymvereniging ook met een kraam op deze gezellige markt. Dit op initiatief van 3 moeders van onze jeugdleden. Door middel van het verkopen van sieraden, de grabbelton, het verloten van een groot boodschappenpakket en een prachtig kerststuk werd er veel reclame gemaakt voor onze vereniging.

Om extra aandacht te krijgen werd er een heuse flashmob gedanst door de recreatie- en selectieturnsters. De hele avond was een groot succes en wij hopen met deze avond veel leden geworven te hebben. Lijkt het u ook leuk om bij onze vereniging lekker te bewegen? Voor jong (ouder en kind gym) tot oud (Meer Bewegen voor Ouderen) hebben wij lessen waarbij iedereen lekker kan bewegen met een hoop gezelligheid. Heeft u interesse, kom een keertje langs tijdens één van de lessen.

Laatst aangepast (woensdag, 14 december 2011 14:04)

 

GV Holle Mare heeft naast de trainingsgroepen voor kinderen ook Conditiegroepen voor volwassenen in alle leeftijdscategorieën.

Om beter inzicht te krijgen in waar behoefte aan is als het gaat om het in stand houden of versterken van uw conditie vragen wij u of u de moeite wilt nemen om onderstaande vragen voor 23 december in  te vullen en in te leveren bij de Gaffelaar te Zwartewaal, of tijdens de genoemde tijden in te leveren bij de leiding of op Beatrixplein 10 te Zwartewaal. U kunt het formulier downloaden bij "download" en dan mailen naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

26-11-11

Afgelopen zaterdag 26 november 2011 was de laatste turncompetitie van Voorne-Putten Rozenburg in Oostvoorne. Dit is een competitie bestaande uit 3 wedstrijden waarvan de beste 2 wedstrijden meetellen voor het eindklassement.