We hebben 9 gasten online
Home

9-6-1-12

Gymvereniging Holle Mare bestaat 40 jaar en daarom was er door het bestuur en de trainsters op zaterdag 9 juni een feestje georganiseerd. Aan het begin van de middag verzamelden bijna alle 50 jeugdleden op het Gaffelaarplein om naar de turnhal in Hellevoetsluis te gaan. In deze turnhal hebben de kinderen en begeleiders zich vermaakt op de verschillende turntoestellen met als hoogtepunt: de valkuil!!! Na 2 uur gegymd te hebben, ging de groep terug naar de Gaffelaar om in het Kraaiennest een fotolijstje te versieren. Met stickers, roosjes en glitterverf werden de witte lijstjes omgetoverd tot een waar kunstwerkje. Niet alleen werden de fotolijstjes versierd ook werden een aantal kinderen, trainsters en bestuursleden versierd met schmink en stickers. Van gymmen en knutselen wordt je erg hongerig en ook daar was aan gedacht. Er kwamen overheerlijke pannenkoeken op tafel en deze gingen er bij iedereen goed in! Aan het eind van de middag werden alle kinderen weer opgehaald door hun ouders en mochten zij hun versierde fotolijstje met een foto die gemaakt was in de turnhal mee naar huis nemen. Al met al was het een geslaagde middag en ging iedereen met een goed gevoel naar huis.

De foto's van deze leuke middag zijn hier te bewonderen !!

9-6-2-12
 

G.V. Holle Mare

40 jaar!!!

 Turnen

 

 

 

 

Onze jeugdleden gaan dit op 9 juni vieren met hun trainsters Yvet, Esmee, Sanne en Judith.

Het belooft een leuke middag te worden met turnen in de turnhal en knutselen en pannenkoeken eten in de Gaffelaar.

 

Wij hebben er al zin in! Jullie ook?

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met je trainster of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Clubkampioenen2012

Zaterdag 21 april hield Gymvereniging Holle Mare Zwartewaal haar jaarlijkse Clubkampioenschappen in dorpscentrum De Gaffelaar. Met een overvolle tribune werd er per groep gestreden om de medailles en de enorme wisselbekers. Om 13.00 uur was het de beurt aan de selectie. De meiden lieten hun beste oefeningen zien op balk, brug, sprong en de nieuwe vrije oefening vloer die mede mogelijk is gemaakt door D. de Bruin Piping & Construction BV te Brielle. Daarna was het de beurt aan de kleuters van juf Sanne en de recreatiemeisjes van juf Yvet, die na hard oefenen het publiek en de jury lieten zien wat ze konden. Voordat de medailles werden uitgereikt , werden eerst de leden in het zonnetje gezet die de meeste Grote Clubactieloten hadden verkocht. Floor, Anna en Kim waren de beste lotenverkopers van Zwartewaal en kregen daar een bedankje voor. Toen liep de spanning op en was het echt tijd om de prijzen uit te reiken.

Prijswinnaars OW 2012

 

 

primavista2012

Op zaterdag 21 maart was de jaarlijkse Prima Vista wedstrijd voor de recreatie-meisjes van Holle Mare. Dit is een andere wedstrijd dan normaal. Bij de Prima Vista wedstrijd weten de kinderen van te voren niet wat ze moeten doen, dit krijgen ze pas op de dag zelf te zien. Er wordt een oefening twee maal voorgeturnd, waarna de meisjes deze zo goed mogelijk moeten onthouden en naturnen.

De wedstrijd begon om 9 uur met de jongste meisjes van 7 en 8 jaar, dit waren Lisa, Zoë en Caitlyn. Het was voor hun nog heel spannend en erg wennen, omdat ze voor het eerst een wedstrijd hadden in een andere gymzaal. Maar tijdens de wedstrijd was de spanning helemaal weg en hadden ze het vooral heel gezellig met elkaar. We begonnen bij brug waar ze goed hadden opgelet en de oefening netjes naturnden. Op de balk werd de oefening heel mooi geturnd met hele strakke armen en een hoge streksprong van de balk af. Bij de mat werd er door alle 3 de meisjes mooie koprollen gemaakt. De ringen waar aan gezwaaid moest worden ging ook netjes en hoog. Als laatst gingen we naar de sprong, waar de ophurken op het kastje heel goed ging. Toen moesten we wachten op de uitslagen (dit duurde best lang). Het was het wachten waard, want tijdens de prijsuitreiking bleek dat Zoë op de 2e plaats was geëindigd en Lisa was zelfs 1e geworden. Caitlyn heeft het ook heel goed gedaan en mag ook zeker trots zijn!

In de volgende ronde deden Lia, Linette en Demi mee en zij begonnen bij brug. De oefening die voor werd gedaan was best lastig. Demi liet hier een hele goede oefening zien. Op de balk ging het heel goed; ze moesten lastige pasjes doen maar gelukkig bleven ze op de balk staan. Op de mat lieten alle meisjes keurige handstanden zien. Aan de ringen lieten ze mooie zwaaien laten zien, vooral Linette kan super hoog zwaaien. Als laatst gingen we naar sprong en hier heeft Lia een mooie ophurken laten zien. Na de prijsuitreiking bleek dat de turnsters niet  in de prijzen waren gevallen, maar ze hebben het wel allemaal heel goed gedaan!

In de derde ronde deden 4 meisjes mee dat waren Marleen, Floor, Nathalie en Roxane. Zij doen vaker mee met wedstrijden, maar toch blijft het altijd spannend. Het is wel heel gezellig met elkaar. Bij de brug werd heel mooi geturnd, Roxane turnde alles heel netjes en wist de oefening helemaal uit haar hoofd. Bij de balk ging het ook heel goed en beiden bleven heel netjes op de balk staan. Nathalie liet op de mat een hele nette handstand en zweefstand zien. Marleen liet super mooie en hoge zwaaien zien aan de ringen waar ook nog een halve draai bij geturnd moest worden. Het laatste toestel was de sprong waar Floor een ophurken deed op het kastje wat er heel goed uitzag. We moesten even wachten op de prijsuitreiking en toen bleek dat Floor 4e was geworden waar ze een mooie bronzen medaille voor op mocht halen. De andere meisjes hadden ook hoge punten behaald!

 
Daphne.31-3-12
Op 31 maart had Daphne haar Districtwedstrijd in Amsterdam. Dit is een wedstrijd voor de beste 24 turnsters van Zuid-Holland Zuid die samen met 12 turnsters uit Zuid-Holland Noord gaan uitmaken wie de beste turnster is van heel de provincie Zuid-Holland. Gelukkig hoefde ze niet in de eerste ronde, dus kon ze lekker uitslapen. Om 13.00 uur begon voor Daphne de wedstrijd op vloer. Ze zat er nog niet lekker in en haar oefening was nog niet helemaal gespannen. Daarna kwam de sprong en met 2 keurige overslagen is ze op dit toestel 8e geworden! Goed gedaan, Daphne! Nu zat ze lekker in haar wedstrijd en kon ze knallen op haar favoriete toestel brug. Ze liet een superoefening met een supersalto zien en dit werd beloond met het 3e cijfer op dit toestel!!! Daarna kwam het meest zenuwslopende toestel (ook voor haar supporters): de balk. Daphne had tot nu toe geen grote fouten gemaakt dus hadden wij veel vertrouwen dat ze er vandaag op zou blijven. Helaas was Daphne een beetje van slag en had ze een hele mislukte balkoefening  Erg jammer dat deze oefening niet goed ging, maar uiteindelijk mag ze trots zijn op haar prestaties op sprong en brug! We gaan weer hard oefenen, zodat ze op de Clubkampioenschappen op 21 april kan laten zien dat ze ook op vloer en balk goed kan presteren.