We hebben 23 gasten online
Home

GK pakjes header

Wil jij ook schitteren in een supercool turnpakje van GK? Bestel dan nu jouw nieuwe turnkleding op www.kngu-shop.nl en krijg twee gratis extraatjes! Wanneer jij een bestelling plaatst kan je kiezen uit diverse gratis mee te bestellen artikelen, zoals posters en polsbandjes. Het mooiste is nog dat Holle Mare aan het eind van het jaar 10% van jouw aankoopbedrag teruggestort krijgt. Wie weet kunnen daar weer nieuwe turntoestellen van gekocht worden!

 

In verband met de kleine Sportfit 55+ groep is er besloten om de lessen tot nader order samen te voegen, dit in overleg met de meeste leden en uiteraard Daniel.

 

Dit houdt in dat Sportfit 55+ leden en de dames groep samen les gaan krijgen, de lestijd wordt veranderd naar 19:30-20:30 uur met ingang van 8 januari 2013. De dames/heren actief groep krijgt les om 20:30-22:00 uur.

 

Indien er meer leden komen op de dames of dames/heren actief groep zal er overlegd worden wie in aanmerking komt voor de Sportfit 55+ groep en zullen de groepen weer herverdeeld worden om weer 3 groepen te creëren, uiteraard brengen wij u hiervan op de hoogte. Om dit te bewerkstelligen vragen wij ook u om in uw vrienden/kennissen kring eens te informeren of er interesse is in onze lessen. Enkele gratis proeflessen zijn natuurlijk geen enkel probleem.

 

Indien er vragen zijn ten aanzien van deze beslissing kunt u deze uiteraard stellen, ik ben te bereiken op mijn mobiel met nummer 06-45788424

 

Wij wensen u een voorspoedig, gezond en sportief 2013.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Namens het bestuur GV Holle Mare

Helen Groenendijk

Voorzitter

 
aftersint 20122

Helaas kon op 28 november de geplande pietengym niet door gaan. Maar tot onze grote verbazing lag er op woensdag 12 december een cadeau in de kast met een brief erop.

Natuurlijk waren de pieten en sinterklaas ons niet vergeten en hadden in de kast nog wat heerlijke pepernoten en snoepjes achtergelaten.

We hebben er een hele leuke en gezellige middag van gemaakt.

aftersint 2012

 

toestelfinale Tuco12Afgelopen zaterdag 8 december werd in Spijkenisse de toestelfinales gehouden voor de selectieturnsters die hebben deelgenomen aan de Turncompetitie (Tuco) van Voorne Putten & Rozenburg.  Tijdens de Tuco hebben de turnsters zich kunnen plaatsen om uit te vechten wie de beste is per toestel. Doordat het afhangt van 1 oefening en dus de vorm van het moment zijn er altijd verrassende uitslagen. In de ochtend turnden Lisa, Elisah, Emma, Sam, Micky en Daphne. Lisa had zich geplaatst voor de sprong. Zij heeft een mooie handstand-platval en salto laten zien. Helaas was het niet genoeg voor een podiumplaats. Elisah en Emma hadden zich allebei geplaatst op 3 toestellen: brug, balk en vloer. Op brug heeft Emma weer een mooie salto laten zien en kreeg hiervoor een 12,6. Ook Elisah kreeg een mooi cijfer, terwijl zij er 1x is afgevallen: zij kreeg een 12,2. Daarna kwam de balk… dit is niet het favoriete toestel van beide meisjes op de wedstrijden. Tijdens de trainingen blijven ze met de koprol op de balk, maar tijdens de wedstrijd wil dat niet altijd lukken. Beide meisjes zijn er afgevallen waardoor een podiumplaats niet meer mogelijk was op dit toestel. Daarna het toestel waar ze altijd veel zin in hebben: de vloer. Emma had een hele nette oefening waarbij ze heel gespannen was. Misschien wel de beste oefening die ze dit seizoen heeft laten zien! Alles ging goed, behalve de spagaathandstand. Zonde! Elisah is een ster op de vloer en ze mocht met een 3e plaats een bronzen medaille ophalen. Goed gedaan Elisah, gefeliciteerd!

Laatst aangepast (zondag, 09 december 2012 21:35)

 

tuco12

Afgelopen zaterdag 24 november was de laatste turncompetitie voor de meisjes van Holle Mare. De turncompetitie bestaat uit 3 wedstrijden waarvan de beste 2 tellen.

Zoë begon om 9 uur met haar wedstrijd en heeft 3 hele goede wedstrijden geturnd.  Na iedere wedstrijd haalde zij haar minder goede puntjes eruit en ging daar kei hard op trainen waardoor het iedere wedstrijd steeds een stukje beter ging. Uiteindelijk is Zoë 10e geworden waar ze heel trots op mag zijn.