We hebben 10 gasten online
Home

Micky en Daphne6-4-13

Afgelopen zaterdag 6 april was de Districtwedstrijd 3e divisie voor de turnsters uit Zuid-Holland die zich hadden geplaatst tijdens de Regiowedstrijd. Voor onze vereniging hadden Micky en Daphne zich geplaatst. Normaal gesproken turnen zij hun wedstrijd overdag (ochtend of avond), maar nu had de wedstrijdorganisatie bedacht dat voor deze 10-jarigen hun wedstrijd pas om 17.00 uur zou beginnen. Om half 4 vertrokken wij vanuit Zwartewaal richting Amsterdam samen met de jurymeisjes Nathalie en Romy. Gelukkig konden we al voor 17.00 uur beginnen waardoor we ook eerder klaar waren met de wedstrijd. Beide meisjes hebben hun uiterste best gedaan en zijn na de wedstrijd in een paar weken weer vooruit gegaan. Daphne heeft voor het eerst zweefkip laten zien op een wedstrijd en Micky stond bijna met de radslag op de balk. Het niveau was heel hoog en de meisjes hebben zich goed staande gehouden in al het turngeweld. Om half 9 was de uitslag bekend en Daphne is 26e geworden met 38,383 punten. Iets daarachter is Micky als 29e geëindigd met 37,717 punten.

Op 25 mei zijn Yvet en Esmee aan de beurt voor hun Districtwedstrijd 4e divisie.

 

Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt hoeveel geld onze vereniging heeft opgehaald voor Jantje Beton in Vierpolders:

jb

 339,25 euro !!!

Hier zijn wij als vereniging hartstikke blij mee! De helft van dit bedrag gaat naar projecten van Jantje Beton die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen. De andere helft is voor onze eigen vereniging en wordt gebruikt om nieuw turnmateriaal te kopen. Alle collectanten en Vierpoldenaren willen wij bedanken voor jullie bijdrage.

 

 


 
OW 20131
Zoë Toth en Yvet Wubben

Afgelopen zaterdag waren de Clubkampioenschappen van onze gymvereniging. In dorpscentrum De Gaffelaar streden op deze regenachtige dag 38 meisjes en 4 jongens om zich tot Clubkampioen te mogen kronen. Als eerste hebben de selectiemeisjes hun beste oefeningen laten zien en de salto’s vlogen je om de oren! Het was een erg spannende strijd met kleine verschillen in de cijfers.

Na de selectiemeisjes waren de recreatiemeisjes en –jongens aan de beurt. De kleuters van juf Sanne en de meisjes en jongens van juf Yvet hebben hun beste beentje voor gezet op brug, balk, vloer en de sprong. Na afloop van deze wedstrijd was het eindelijk tijd voor de spannende prijsuitreiking. Allereerst kregen Felicia van der Ham en Yvet Wubben een herinneringsbeker, omdat zij vorig jaar Clubkampioen waren en nu de wisselbeker terug moesten geven.

OW 2013

Dit zijn de medaille winnaressen:

Recreatie:

6-8 jaar – niveau R3: 1. Senna Krause; 2. Michelle van Breugel

7-9 jaar – niveau R2: 1. Zoë Toth; 2. Jill van Breugel; 3. Annabelle Ruben

10-11 jaar – niveau 11 en 12: 1. Rachel Bakelaar; 2. Linette Herforth

11-12 jaar – niveau 10: 1. Floortje de Boer; 2. Anna de Ronde

Zoë Toth had de hoogste cijfers van alle recreatieturnsters en zij mocht de grote wisselbeker mee naar huis nemen.

 

Selectie:

7-9 jaar: 1. Lisa de Wal; 2. Emma van Eijsden

10-11 jaar: 1. Micky Krullaars; 2. Daphne Doolaar

12 jaar en ouder: 1. Yvet Wubben; 2. Petra van Schie; 3. Nina de Wal

Yvet Wubben was voor het tweede jaar achter elkaar de beste van alle selectieturnsters en kreeg ook een mooie wisselbeker.

 

Alle winnaressen van harte gefeliciteerd! Alle deelnemers, leiding en vrijwilligers kunnen terug kijken op een geslaagde middag.

 
Jantje beton

Van 4 t/m 9 maart 2013 wordt er in het hele land gecollecteerd voor Jantje Beton. Deze stichting werkt samen met kinderen zodat ze weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. G.V. Holle Mare was ingedeeld om te gaan collecteren in Vierpolders. Samen met het bestuur en een aantal ouders hebben gisteren 12 meisjes zich ingezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Charlotte, Demi en Linette wonen in Vierpolders en mochten bij hun eigen buren collecteren. Dit zorgde natuurlijk voor een extraatje op de eerste mooie dag van het jaar. Meisjes en ouders, heel erg BEDANKT voor jullie inzet! Het bedrag dat is opgehaald wordt volgende week bekend gemaakt.

Demi, Charlotte, Roxane, Esmee, Daphne, Kim, Rachel, Linette, Lisa, Petra, Myrna en Nathalie hebben zich ingezet samen met hun ouders, bestuur en leiding. Helaas staat Roxane niet op de foto, maar ook zij is een kanjer in het collecteren!

 

Cup

Op zaterdag 9 maart 2013 worden de jaarlijkse Clubkampioenschappen van G.V. Holle Mare Zwartewaal georganiseerd.

Alle recreatie- en selectie turnsters mogen die zaterdag hun beste beentje voorzetten in De Gaffelaar.

Wie volgen Felicia (recreatie) en Yvet (selectie) op om zich een jaar lang “Clubkampioen 2013” te noemen?

Het programma start om 13.00 uur met de wedstrijd voor de selectie.

Aansluitend daarop volgt rond 15.30 uur de wedstrijd voor onze recreatieleden.

Alle ouders, grootouders en andere fans zijn van harte welkom om alle deelneemsters aan te moedigen!