We hebben 35 gasten online
Home

2013 11 Brielle (69)

Afgelopen zaterdag 2 november was de tweede wedstrijd van de Turncompetitie van rayon Voorne-Putten & Rozenburg. Al eerste moesten Tess, Jill, Julia, Myrna, Emma en Elisah aan de bak. Emma haar wedstrijd ging een stuk beter dan de vorige keer, zij is op de balk gebleven! Als haar brugoefening de volgende keer gaat zoals zij tijdens de training doet, dan zit er zeker verdere stijging in. Elisah had weer een mooie brugoefening met een hoge salto en zij heeft verder een stabiele wedstrijd geturnd. Tess heeft een supersprong gemaakt in het klassement. Bij de eerste wedstrijd was zij 21e geworden en bij deze wedstrijd zelfs 8e! Jill heeft zich ook verbeterd ten opzichte van de vorige keer, dankzij onder andere de goede tegenspreiden af van de brug. Julia heeft ook een nette wedstrijd geturnd en zij heeft 2 punten meer gehaald dan vorige keer. Bij Myrna lukt het in de trainingen altijd net wat beter dan op de wedstrijd. De afgelopen trainingen had zij geoefend op de koprol op de balk en dit heeft geholpen, want Myrna is bij de wedstrijd op de balk gebleven!!!  Als de brug en vloer nu ook gaan zoals in de trainingen, zal zij ook zeker in het klassement stijgen.

 

2-11-13

Afgelopen zaterdag 2 november heeft de eerste wedstrijd plaats gevonden van de Turncompetitie 2013 van rayon Voorne-Putten & Rozenburg. Deze serie van drie wedstrijden startte in De Meander in Oostvoorne.

Senna J. was als eerste aan de beurt bij de recreatiemeisjes. Ze had hard geoefend en heeft het heel goed gedaan. Vooral op de mat turnde ze erg netjes met een mooie handstand. Toen Senna haar oefeningen had gedaan was Zoë aan de beurt. Zij had er zin in maar er waren ook zenuwen. Op sprong deed ze voor het eerst een handstandplatval op een wedstrijd. De zenuwen waren nergens voor nodig, want ze liet een hele mooie sprong zien!

Daarna waren Demi, Linette, Mariska, Britt en Lia aan de beurt. Dit is een erg gezellige groep meiden die elkaar goed steunen als het even niet lukt. Demi heeft goed haar best gedaan en heel netjes gewerkt. Helaas wat pech op de brug. Linette turnde, net als altijd, ook deze wedstrijd weer heel netjes. Met haar sprong weet ze altijd hoog te scoren. Mariska had een goede dag waarin alles lukte. Vooral de balk ging erg goed, want ze bleef er op staan. Nu gaan we hard oefenen zodat Linette op de volgende wedstrijd kan doorhurken. Britt turnt altijd heel netjes en rustig en dit heeft ze vandaag ook gedaan. Op mat scoort Britt altijd hoge cijfers en ook vandaag liet ze zien dat dit toestel haar favoriet is. Lia heeft het goed gedaan op deze wedstrijd met hele hoge zwaaien aan de brug.

Als laatste waren bij de recreatie Roxane en Floor aan de beurt. Floor had een hele goede dag en alles ging zoals zij het zelf wilde. Ze zat er bijna op met de koprol op de balk, helaas viel ze er op het laatste moment toch af. De volgende wedstrijd gaan we er weer voor! Roxane was erg zenuwachtig en net als altijd was dit nergens voor nodig. Ze turnde heel netjes en heeft hoge punten gescoord.

 

 

 

Vrijdag 25 oktober was het dan zo ver. Wij gingen met 27 kinderen en 4 leiding naar de springdagen in Middelharnis. Om kwart voor 10 werden we opgehaald met de bus en vertrokken we richting Middelharnis voor een super leuke dag.

Na een gezellige busrit met veel liedjes kwamen we aan in Middelharnis en mochten we het zwembad induiken. Van al dat zwemmen krijg je best honger. Na het zwemmen hebben we dan ook genoten van de patatjes met een frikadel of kipnuggets. Toen onze buikjes weer vol waren, gingen we springen op de vele soorten trampolines die ze daar hebben. Na het trampolinespringen gingen we bowlen waar veel strikes en spare werden gegooid. Daarna gingen we klimmen en tokkelen van een super gave tokkelbaan. Na het klimmen en tokkelen stond pijl en boogschieten op het programma.

Helaas was dit het laatste onderdeel en zat de super leuke dag er alweer op

De foto's kunt u hier bekijken : https://picasaweb.google.com/111207428934616281123/26Oktober2013?authuser=0&feat=directlink

 

zoka2013

Afgelopen week zijn we weer met onze vereniging op Zomerkamp geweest. Het thema dit jaar was het zomerkamp het spettert er vanaf. Op dit Zomerkamp, georganiseerd door de KNGU werd er een week lang  plezier gemaakt door de pinguïns en de flessenpost.

Een kleine opsomming van wat we allemaal hebben gedaan:

-          Turnen in de turnhal

-          Spelletjes spelen in het bos

-          Oefenen van de kampdans en het kamplied

-          Nat worden bij de waterval

-          Zingen bij het kampvuur

-          Slapen (of niet) in grote tenten

-          Snoepjes en ijsjes kopen in de blokhut

-          Vies worden in de modderpoel

-          Zwemmen in het zwembad van Twello

-        Waterspelletjes met het hele kamp elkaar onder verven en springen op het springkussen.

-        disco douchen

 

Iedereen bedankt voor de supergezellige week en wij hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij zijn!!!

 

Hier zijn meer foto's te vinden !!

Groetjes jullie leiding,

Esmee en Yvet 

 

Seizoensafsluiting selectie

Zaterdag 13 juli hebben de selectieleden hun seizoensafsluiting gehad. Omdat de weervoorspellingen zonnig waren, zijn Esmee en Judith met alle selectiemeiden naar het Aquapark Splash in Hellevoetsluis geweest. In dit waterspeelparadijs hebben de meisjes zich goed vermaakt op de verschillende springkussens en de andere opblaasbare toestellen.

Na allemaal omgekleed te hebben zijn de turnsters en trainsters naar Tinte geweest. Bij de familie Wubben hebben zij broodjes knakworst gegeten en heerlijk gesnoept van al het zomerfruit. Na het afscheid van Kim en Petra, ging iedereen naar huis om (bijna) zomervakantie te vieren!

 

De foto’s van deze middag staan op: https://picasaweb.google.com/111207428934616281123/SeizoensafsluitingSelectie?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOCDuaiGq_6otwE&feat=directlink